צילומי מסך

תיאור

דוחה את כל בקשות ההצטרפות ל-Google Meet הפעילו את „דחיית בקשות הצטרפות” כדי למנוע ממשתמשי דפדפן ואפליקציה חיצוניים להצטרף לפגישה. כל בקשת הצטרפות תידחה מיד והחלונות הקופצים של הבקשות יוסתרו. למשתתפים בטלפון: כאשר „ניתוק מתקשרים חדשים” כבוי, התוסף צובר רשימה של מתקשרים אנונימיים מורשים. כשהאפשרות מופעלת, כל מתקשר אנונימי שאינו ברשימה יוסר מהפגישה. הפעילו את „כיבוי גישה מהירה כברירת מחדל” כדי לכבות את הגישה המהירה באופן אוטומטי בכל פעם שאתם מתחילים פגישה.