Képernyőképek
Leírás
Mentsd el, amihez később szeretnél visszatérni.
NINCS IDŐD? NEM GOND
Láttál egy vicces videót, edzést, receptet vagy cikket, amelyet megnéznél vagy megosztanál a barátaiddal, családoddal, de nincs időd? A Save to Facebook Chrome-bővítménnyel elmentheted az interneten talált érdekességeket, és később könnyedén megtalálhatod őket.
RENDEZD A TARTALMAKAT
Amikor az internetről a Facebookra mentesz egy elemet, gyűjteményeket kínálunk fel, hogy segítsünk rendszerezni. Add az elemet egy meglévő gyűjteményhez, vagy hozz létre újat — így könnyebben megtalálod, amikor később meg szeretnéd nézni vagy osztani. Annyi gyűjteményt hozhatsz létre, amennyit csak szeretnél, és bármilyen nevet adhatsz nekik.
CSAK NEKED (amíg meg nem osztod)
Mentett elemeidet csak te láthatod és érheted el; ezek a saját, privát mentett elemek listádon találhatók. Innen megoszthatod őket az idővonaladon, egy csoportban vagy máshol a Facebookon. A megosztott gyűjtemények funkcióval egy teljes gyűjteményt is megoszthatsz a kiválasztott barátaiddal.
NÉZD MEG A MENTÉSEIDET BÁRHONNAN
Bármerre jársz a böngészőben, gyorsan elérheted a Facebookon mentett elemeidet és gyűjteményeidet. Kattints a Save to Facebook ikonjára, majd a jobb felső sarokban az „Összes megtekintése” hivatkozásra; a mentett elemek listája külön ablakban nyílik meg.
Ha legközelebb alkalmatlan pillanatban találsz érdekes tartalmat, egyszerűen használd a Save to Facebook bővítményt. Amikor meg szeretnéd nézni, válaszd a „Mentett elemek és gyűjtemények” pontot a Facebook hírfolyamától balra lévő menüben, vagy írd be a böngészőbe: www.facebook.com/saved.
További információ a Facebook mentett elemeiről és gyűjteményeiről: https://www.facebook.com/help/516581611792218?helpref=related.
A funkció használatával elfogadod a Facebook adatkezelési szabályzatát és szolgáltatási feltételeit, amelyek itt érhetők el: https://www.facebook.com/legal/terms és https://www.facebook.com/about/privacy