Ekrano kopijos

Aprašas

Add a confirm message when you attempt to close YouTube, optionally only when a video is playing Ar netyčia uždarote naršyklės langą klausydamiesi Youtube dainų? Atsidarius naršyklės skirtuko atsarginę kopiją, labai sunku grįžti prie tikslaus „YouTube“ vaizdo įrašo / dainos momento. Ši programinė įranga išsprendžia problemą pateikdama patvirtinimo langą, patvirtinantį, ar tikrai norite uždaryti naršyklę, jei vienas iš jūsų naršyklės skirtukų yra Youtube.com. Atminkite, kad šiai programinei įrangai reikalingas leidimas veikti visose svetainėse, nes ji turi patikrinti, ar jūsų dabartinė svetainė yra Youtube.com. NETIKRINAME jūsų naršymo istorijos / netikriname paieškos duomenų ir pan., o vienintelis tikslas, kad mūsų scenarijus būtų paleistas visose svetainėse, yra patikrinti, ar šiuo metu esate svetainėje Youtube.com