Zrzuty ekranu

Opis

Odrzuca wszystkie prośby o dołączenie do Google Meet Włącz „Odrzucaj prośby o dołączenie”, aby uniemożliwić zewnętrznym użytkownikom przeglądarek i aplikacji dołączenie do spotkania. Wszystkie prośby zostaną natychmiast odrzucone, a wyskakujące okienka ukryte. W przypadku uczestników telefonicznych: gdy opcja „Rozłączaj nowych rozmówców” jest wyłączona, rozszerzenie tworzy listę dozwolonych anonimowych rozmówców. Gdy jest włączona, każdy anonimowy rozmówca spoza listy zostanie usunięty ze spotkania. Włącz „Domyślnie wyłączaj szybki dostęp”, aby automatycznie wyłączać szybki dostęp za każdym razem, gdy rozpoczynasz spotkanie.